pathinfo : /website/jan.nsf/wandelnetwerken/voerstreek.html http_referer : refencoded: googlesearch htmlfrontmatter v2attach 0 host : www.wandelwereld.be:8080nl
routeinfo
Wandelnetwerk Voerstreek
Wandelnetwerk Voerstreek Het 124 km lange wandelnetwerk kwam tot stand door het samenvoegen van nieuwe en bestaande wandelpaden tot een samenhangend geheel. Aan elk van de vijf aanbevolen startpunten vind je een infobord met de kaart van het wandelnetwerk en de nodige informatie. De topografische NGI-kaart op schaal 1:12.000 is dubbelzijdig bedrukt en toont de ganse wandelregio met de ingetekende trajecten, nummers van de knooppunten en de afzonderlijke afstanden. Daarnaast worden de horeca, bezienswaardigheden, rustplaatsen en aanbevolen vertrekpunten met pictogrammen weergegeven. Bij de kaart hoort een boekje met toeristische, historische en praktische informatie. Het is een ware gids voor de regio met een voorstelling van de zes Voerdorpen, wetenswaardigheden over het landschap, de fauna en flora, de bodem, culturele bijzonderheden, suggesties voor wandeltochten enz.

De wandelkaart wordt met het informatieboekje aangeboden in een plastic mapje. De prijs bedraagt 7,50 euro (exclusief portkosten). Ze is verkrijgbaar bij Toerisme Voerstreek, ook online te bestellen Toerisme Voerstreek.
© Jan Van Meirvenne - 2013
Top